All Collections
Türkçe
Kişiler
Üyelerinizin Sosyal Ağ Erişimlerini Yönetme
Üyelerinizin Sosyal Ağ Erişimlerini Yönetme

Raklet'in en etkileyici özelliklerinden biri olan Sosyal Ağ hakkında sorularınız olabilir. Bu soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Updated over a week ago

Bildiğiniz üzere Raklet’in en önemli özelliklerinden biri de üyelerinizin de platforma erişip profillerini güncellemelerine, varsa aidat borçlarını ödeyip bağış yapabilmelerine, diğer üyeleri görüp kendileriyle birebire iletişime geçebilmelerine olanak sağlayan sosyal ağ özelliği.

Burada akılda tutmamız gereken ve işleyişine kurum olarak karar verebileceğiniz birkaç durum söz konusu.

Sosyal ağa kimler erişebiliyor?

Sosyal ağ kurum olarak sizlerin onayından geçmiş kişilerin erişime açık bir platform. Dolayısıyla üyeleriniz ya da yönetici olarak belirlediğiniz kurum çalışanları doğrudan erişim sağlayabilirken, üye olmayan bağışçılarınız, potansiyel üyeleriniz ya da üyeniz olmayan etkinlik katılımcıları giriş yapamıyor.

Burada üye olmayan, aidat sürecinin dışında tutmak istediğiniz ancak sosyal ağa erişimine izin vermek istediğiniz kişileriniz olabilir. Bu durumda yapmamız gereken kendilerine özel bir üyelik tipi belirlemek ve bu tipe ait üyelik aidatını “0” olarak belirlemek.

Sosyal ağdaki görünürlüğü nasıl yönetebiliriz?

Üyeleriniz ya da sizler bir üye profilinin sosyal ağda diğer üyeler tarafından görüntülenip görüntülenemeyeceğine karar verebilirsiniz. Üyenizin aynı zamanda diğer üyelerden mesaj almak isteyip istemediğine karar verebilmesi, iş arayıp aramadığını belirtmesi de mümkün (Mesajlaşma özelliği üyelerin özel iletişim bilgileri saklı tutularak yalnızca Raklet hesabınız üzerinden gönderilen birebir mesajları kapsar).

Üyenizin bu ayarı sisteme giriş yaptıktan sonra Ayarlar kısmından gerçekleştirebilir:

Üyeleriniz, Ayarlar kısmına gitmeli
Görünülürlük, İş, Mesajlaşma alanlarından istedikleri seçimleri yapabilirler

Üyenizden gelen talep doğrultusunda gerekli ayarları kendisinin profilinden sizler de yapabilirsiniz.

İsterseniz admin olarak bu değişiklikleri siz de yapabilirsiniz, Kişilerinizde istediğiniz üyenizi seçin ve Ayarlar'a gidin
Did this answer your question?