All Collections
Türkçe
Kişiler
Üyelerinizi Raklet Hesabınıza Davet Etme
Üyelerinizi Raklet Hesabınıza Davet Etme

Aktivasyon işlemlerinizden sonraki adım üyelerinizi Raklet hesabınıza davet etmek! Bu konuda daha fazla bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Updated over a week ago

Tüm aktivasyon işlemlerini başarıyla tamamladınız ve Raklet hesabınız artık kullanıma hazır. Şimdi sıra üyelerinizi bundan sonraki tüm işlemlerinizi gerçekleştireceğiniz Raklet hesabınıza davet etmede.

Raklet hesabınızın linkini ister web sitenize yerleştirebilir, isterseniz üyelerinize gönderdiğiniz mailde paylaşarak kendilerini yönlendirebilirsiniz. Göndermeniz gereken link: raklet.com/permalink şeklinde olmalıdır.

Permalink kısmı sistem içerisinde permalinkinizi güncellediğiniz şekliyle yer alacaktır. Örneğin Ekoloji Derneği için sistem ayarlarından oluşturduğumuz permalink “ekoloji” olduğu için, üyelerimizi raklet.com/ekoloji linkine yönlendirmemiz yeterli.

Üyelerinizi sayfanıza yönlendirin

Üyeleriniz kendilerine gönderdiğiniz bu linke tıkladıklarında giriş sayfasına yönlendirilecekler. Sistemde kayıtlı email adreslerini girdiklerinde ilk girişte kendilerinden bir şifre oluşturmaları istenecek. Sonraki girişlerinde bu şifreyi kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Ya da sistemde kayıtlı email adresleri ile uyuştuğu takdirde facebook, linkedin, gmail hesaplarıyla giriş yapabilmeleri de mümkün.

Onlara email gönderilecektir ve bu email'i doğrulamaları gerekir
Üyeliklerini aktive etmelidirler
Daha sonra şifre oluşturup, bu şifreyi bundan sonra rahatlıkla kullanabilirler

Raklet hesabınıza üyelerinizin verileri aktardıktan sonra kendilerine gönderdiğiniz bir bilgilendirme mailiyle profillerini güncellemelerini isteyebilir ya da kendilerine aidat borçlarını hatırlattığınız bir maille doğrudan online ödeme sürecine dahil olmalarını da sağlayabilirsiniz.

Did this answer your question?