All Collections
Türkçe
Kişiler
Raklet Hesabınızda Kişilerinizin Bilgilerini Toplu Hâlde Güncelleme
Raklet Hesabınızda Kişilerinizin Bilgilerini Toplu Hâlde Güncelleme

Raklet ile kişilerinizin bilgilerini topluca güncelleyebilir, son haliyle kullanabilirsiniz! Daha fazla bilgi bu yazımızda.

Updated over a week ago

Kişilerinizi Raklet hesabınıza aktardıktan sonra verilerinde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Profillerinde tek tek güncellemeye gitmek bir seçenek tabii, ancak çok daha pratik bir çözümle toplu hâlde değişiklik yapabilmeniz de mümkün.

Bunun için tek ihyacınız olan sistemde kayıtlı kişilerimizin üye numaraları ya da Raklet ID‘leri. Kişilerimizin Raklet ID’lerine sistemden aldığımız her raporda Tanımlayıcı adı altında ulaşabilmemiz mümkün.

Ayarlar > Etiketi Dışa Aktarma

Diyelim ki hesabımızda Örnek Etiket altında yer alan kişilerimizin verilerinde hata yaptık ve toplu hâlde düzeltmek istiyoruz. İlk yapmamız gereken bu etiketi dışarı aktarmak. Bunun için etiketimizin içine sol alt köşede logomuza tıklıyor ve Ayarlar bölümünde giderek Etiketlerimizi listeliyoruz.

Ayarlar'a gidiniz
Etiketler'e gidiniz

Burada Dışa Aktar butonuna basıyoruz.

Dışa aktarınız

E-mailimize gönderilen Excel dosyasında gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra yeniden veri aktarımı yapabiliriz.

Kopyala Yapıştır yaptıktan sonra Upload'a tıklayınız

Raklet ID ile Güncelleme

Sütunlarımızı seçerken Raklet ID sütununu da seçtiğimiz takdirde bu kişilerimiz ikinci kez sisteme aktarılmaksızın var olan profiller değişiklik yaptığımız yeni bilgilerle güncellenmiş olacak.

Raklet ID sütununu belirleyiniz

Tip: Aynı işlemi sistemde üyelik numaralarıyla yer alan kişilerimiz için Raklet ID yerine üyelik numarasını baz alarak gerçekleştirebilmemiz de mümkün.

Did this answer your question?