All Collections
Türkçe
Ödemeler
Raklet Hesabınıza Artık Birden Fazla Banka Hesabı Tanımlamanız Mümkün!
Raklet Hesabınıza Artık Birden Fazla Banka Hesabı Tanımlamanız Mümkün!

Raklet hesabınızda birden fazla banka hesabına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Yeni banka hesapları eklemek için daha fazlası bu yazıda!

Updated over a week ago

Sivil Toplum Kuruluşları için bütçe meseleleri, hem sınırlı kaynaklarını akıllıca kullanabilmeleri hem de şeffaflıkları açısından oldukça önemli. Raklet, sisteme birden fazla banka hesabı tanımlamanıza imkan vererek daha planlı, şeffaf ve öngörülü bir şekilde hareket edebilmenize imkan veriyor.

Raklet hesabınızda artık dernek ve dernek iktisadi işletmesi hesaplarınızı ayırabilir; aidat ödemeleri gibi kurum içi rutin işleyişler için ayrı bir banka hesabı, düzenlediğiniz bağış kampanyaları ya da etkinlik bilet satışlarınız için ayrı bir banka hesabı tanımlayabilirsiniz.

Raklet hesabınıza yeni bir banka hesabı tanımlayabilmek için:

Adım 1: Ayarlar

Yönetici panelinde sol alt köşede bulunan e-mail adresinizin üzerine tıklayıp Ayarlar bölümünü seçtiğinizde hesabınızla ilgili temel güncellemeleri yapabileceğiniz sayfaya yönlendiriliyorsunuz.

Mail adresinize basıp Ayarlar'a gidiniz

Ödeme Hesabı Ekleme

Burada yapmanız gereken Banka Bilgileri bölümüne geçiş yapıp + Ödeme Hesabı Ekle butonuna tıklamak.

Banka Bilgileri bölümüne geçiş yapıp, Ödeme Hesabı Ekle butonuna basınız
Ödeme Hesabı Ekle butonuna basınız

Veri Girişi

Sonrasında banka hesabınızın bulunduğu ülkeyi seçerek Ekle dediğinizde Fatura Adresi, IBAN no, Vergi Numarası ve Vergi Dairesi gibi verileri gireceğiniz sayfaya yönlendirileceksiniz. Verileri girip Kaydet butonuna bastığınızda aktivasyon talebiniz iletilmiş oluyor.

Gerekli bilgileri girip, ekleyiniz
Gerekli bilgileri girip, Kaydet'e basınız

Onaylanma işleminden sonra hesabınız aktive olacak ve sizler hangi ödeme işlemlerinin hangi hesap üzerinden gerçekleşeceğine karar verebileceksiniz.

Onaylanma işleminden sonra hesabınız aktif olacaktır

Raklet, operasyonel işlemlerinizi çok daha organize bir şekilde ve daha az zaman ve emek harcayarak gerçekleştirebilmeniz için gelişmeye devam ediyor.

Yepyeni gelişmelerle yeniden görüşmek dileğiyle…

Did this answer your question?