Skip to main content
All CollectionsTürkçeBağışlar
Raklet Dışı Yöntemlerle Yapılan Bağışları Sisteme Ekleme
Raklet Dışı Yöntemlerle Yapılan Bağışları Sisteme Ekleme

Raklet dışı yapılan bağışları sisteme ekleyip, veri kaydetmek isteyebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi bu yazımızda!

Updated over a week ago

Raklet üzerinde oluşturduğunuz kampanyalar dahilinde, sistem üzerinden kurumunuza yapılan bağışlar otomatik olarak kaydedilir. Bunun dışında kurumunuza yapılan bağışları sisteme girebilmek için 3 seçeneğiniz var:

Bağışı,

  1. İlgili bağış kampanyası içerisinden ekleme

  2. Bağış kampanyalarından bağımsız olarak ekleme

  3. Üye profili içinden ekleme

1. İlgili bağış kampanyası içerisinden ekleme

Yürüttüğümüz bir bağış kampanyası dahilinde sistem üzerinden alınmayan bağışları sisteme eklemek için yönetici panelinde sol tarafta bulunan Bağışlar sekmesine tıklıyor ve gelen ekranda Projeler & Kampanyalar bölümüne geçiş yapıyoruz. Buradan ilgili kampanyayı seçiyoruz.

Buradan sol tarafta bulunan Bağış Ekle butonuna tıklıyoruz.

Karşımıza gelen ekranda bağışı gerçekleştiren üyemizi seçiyor ve tutar, ödeme şekli gibi verileri girerek Kaydet butonuna basıyoruz. Burada Referans No olarak belirtilen bölüme bağış makbuzu numarasını girebilir, dilersek bağışçımızın ismini gizleyebiliriz.

2. Bağış kampanyalarından bağımsız olarak ekleme 

Kurumunuza Raklet dışındaki yöntemlerle gerçekleştirilmiş ve yürüttüğümüz bir bağış kampanyası özelinde olmayan bağışları sisteme ekleyebilmek için yönetici panelinde sol tarafta bulunan Bağışlar sekmesine tıklıyor ve açılan ekrandan Bağışlar bölümüne geçiyoruz. Sonrasında sağ tarafta bulunan Bağış Ekle butonuna tıklıyoruz.

Açılan ekranda bağışı gerçekleştiren üyemizi seçiyor ve detayları girerek Kaydet butonuna basıyoruz.

3. Üye profili içinden ekleme

Kurumunuza yapılan bir bağışı, bağışı gerçekleştiren üyenizin profiline gidip sisteme kaydedebilirsiniz. Bunun için;

Yönetici panelinde sol tarafta bulunan Kişiler sekmesine tıklıyor ve tüm üyeleri toplu halde görebildiğimiz ekrana yönlendiriliyoruz. Buradan bağış yapan üyemizin ismini arama çubuğuna yazıyor ve karşımıza gelen sonuçlardan ilgili üyenin satırının sonunda bulunan Edit butonuna tıklıyoruz.

Açılan ekranda Bağışlar sekmesini tıklıyor ve Ekle butonunu seçiyoruz.

Artık üyemizin gerçekleştirmiş olduğu bağışa dair bilgileri girip sonrasında Kaydet tuşuna basarak ekleme işini tamamlayabiliriz.

Did this answer your question?