All Collections
Türkçe
Ödemeler
Raklet Dışı Yöntemlerle Yapılan Ödemeleri Sisteme Ekleme
Raklet Dışı Yöntemlerle Yapılan Ödemeleri Sisteme Ekleme

Raklet üzerinden yapılan ödemeler haricindeki ödemeleri hesabınıza eklemek isteyebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi yazımızda!

Updated over a week ago

Raklet üzerinden, üyeler tarafından online olarak yapılan ödemeler, hesabınıza otomatik olarak kaydedilir. Bunların dışında gelen ödemeleri manuel olarak hesabınıza kaydetmek için iki seçeneğiniz var:

  1. Ödemeyi ilgili üyenin profili içinden ekleme

  2. Ödemeyi Üyelik bölümünden ekleme

Ödemeyi ilgili üyenin profili içinden ekleme

1. Admin tarafında Bağlantılar bölümüne gidiyor ve ödeme bilgisi eklemek istediğimiz üyemizin ismini sağ üst köşede bulunan arama kutucuğuna yazıyoruz.

Bağlantılar'a gidiniz ve ödeme bilgisi eklenmesini istediğiniz kişiyi aratınız

2. Yönlendirildiğimiz ekran kişilerimize dair en temel verileri görüntüleyebildiğimiz hızlı erişim ekranı. Burada Ödeme Ekle butonuna tıklayarak ödeme işleminin ayrıntılarını girebileceğimiz ekrana geçiş yapabiliriz. Tek yapmamız gereken ödeme metodunu ve tutarını girip kaydet butonuna basmak.

Ödeme Ekle'ye basıp bilgileri giriniz
Gerekli bilgileri girip Ekle'ye tıklayınız

3. Eğer tarih bilgisini de girmemiz gerekiyorsa çok daha ayrıntılı veri girişi yapabileceğimiz üye profilinde gidip buradan ilgili ödemeye ait düzenleme butonunu tıklamamız yeterli.

Tarih bilgisi gibi detaylı bilgileri girmek için üye profiline gidip Ödemeler sekmesine giriniz

Ödemeyi Üyelik bölümünden ekleme

1. Üyelerinizin finansal süreçlerini yönetici panelindeki Üyelik bölümünden takip edebilmeniz mümkün. Bir üyemize ödeme eklemek için Ödemeler bölümüne geçiş yapıyoruz.

Üyelik sekmesinde Ödeme Ekle'ye basınız

2. Açılan sayfada Üye bölümünden ödemenin hangi üyemize ait olduğunu seçiyoruz. (Burada, Seç bölümüne ilgili üyenin adını yazarak, kolay ulaşım sağlayabiliriz.) Daha sonrasında ödeme detaylarını girerek Kaydet butonuna basıyor ve ödemeyi ekliyoruz.

Üye seçiniz
Did this answer your question?