All Collections
Türkçe
Mesajlar
Raklet Hesabınızdan SMS Gönderme
Raklet Hesabınızdan SMS Gönderme

Raklet ile topluluğunuza SMS göndermek çok kolay! Bu yazımızda SMS göndermek hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Updated over a week ago

Topluluğunuzla etkili bir iletişim sürdürmenin bir diğer yolu da kişilerinize gönderdiğiniz SMS’ler. SMS gönderimini de Raklet üzerinden kolayca gerçekleştirebilmeniz mümkün. Bunun için:

  1. Yönetici panelinde sol tarafta bulunan SMS sekmesine tıklıyor ve gelen ekranda +Yeni Sms Oluştur butonuna tıklıyoruz.

2. Böylece SMS’imizi oluşturmada ilk adımımız olan Planlama sayfasına yönlendiriliyoruz. Burada Alıcılar kısmından SMS göndermek istediğimiz kişileri liste, etiket ya da kişi bazında seçerek belirlememiz mümkün. Sonrasında İleri butonuna tıklıyor ve ikinci adım olan Tasarla bölümüne geçiş yapıyoruz.

3. Tasarla bölümünde öncesinde oluşturduğumuz bir şablonu kullanmak istiyorsak sol tarafta bulunan Şablonlardan Seç butonuna tıklayıp ilgili şablonu seçmemiz yeterli. Eğer sıfırdan bir SMS oluşturmak istiyorsak metin bölümünde SMS’imizi oluşturup Önizleme butonuna basıyoruz. Gönderdiğimiz SMS’in kişiye özel olmasını istiyorsak “Kişisel Alan Ekle” bölümünden Ad ve Soyad’ı seçmemiz yeterli.

4. Önizleme bölümünde SMS’imizi doğru bir biçimde oluşturabilmek için yapmamız gereken değişiklikleri (türkçe karakter, boşluklar..) görebiliriz. Oluşturduğumuz metin olması gereken gibiyse Şimdi Gönder butonuyla seçtiğimiz alıcılara gönderebilir, dilersek deneme SMS’i göndererek test edebiliriz.

Raklet hesabınızdan ödeme göndermeden önce gönderim işlemleri için bakiye ekleyebilir, her bir gönderim öncesi toplam ücreti görebilirsiniz.

Fiyat her ülke ve operatöre göre değişiklik göstermektedir ve güncel SMS fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Did this answer your question?