All Collections
Türkçe
Üyelik
Raklet’te Üyelik Başvuru Formu Nasıl Oluşturulur?
Raklet’te Üyelik Başvuru Formu Nasıl Oluşturulur?

Raklet ile istekleriniz ve ihtiyaçlarınıza göre üyelik başvuru formu oluşturabilir, yeni kişiler ekleyip bilgi toplayabilirsiniz.

Updated over a week ago

Online Üyelik Başvrusu imkanı topluluğunuzu büyütürken sizlere yardımcı olabilecek önemli bir özellik. İçeriğine karar verdiğiniz form üzerinden yeni üyelik başvuruları alabilir, topluluğunuza yeni kişiler dahil edebilirsiniz.

Formumuzda hangi alanların olması gerektiğine karar verebilmek için:

1. Yönetici panelinde sol tarafta bulunan Üyelik sekmesine tıklıyor ve buradan Ayarlar bölümüne geçiş yapıyoruz.

Üyelik paneline gidip, Ayarlar'a tıklayınız

2. Bu ekranda üyelik başvuru formumuzda yer almasını istediğimiz bölümleri belirleyebilmemiz, üyelik şartları, üyelik avantajları gibi açıklamalarımızın içeriğini oluşturabilmemiz mümkün.

Ayarlar kısmında Başvuru Formu'nda gerekli bilgileri doldurup, Formu Görüntüle'ye basarak görebilirsiniz

3. Başvurunun formunda yer almasını istediğimiz alanları yanlarında bulunan tik işaretleriyle belirleyebiliriz. Şayet üyelik aidatı dışında ayrıca bir kayıt ücreti belirlemek istersek de bu ücreti belirtmemiz ve üyelik onaylanır onaylanmaz bu kayıt ücretinin tahsil edilmesini tercih edersek kredi kartı seçeneğini etkin duruma getirmemiz mümkün.

4. Başvuru formumuzu tasarladıktan sonra sağ üst köşede Formu Görüntüle‘ye tıklayarak formumuzun üyelerimizin gözünden nasıl göründüğünü kontrol edebiliriz.

5. Üyelerimiz hesabımıza giriş sayfasında sağ alt köşede bulunan Üye Olun butonuna tıklayarak bu forma ulaşabilir, üyelik başvurularını gerçekleştirebilirler.

Üyelik formunu, hesaba giriş yaparken alt tarafta bulabilirler

6. Online üyelik başvurusunda bulunmuş olan kişilerimizi sistem üzerinden onaylayarak onları doğrudan ağımıza dahil edebiliriz.

Did this answer your question?