All Collections
Türkçe
Başlarken
Raklet Hesabınızın Ayarlarını Güncelleme
Raklet Hesabınızın Ayarlarını Güncelleme

Raklet hesabınızı yönetirken onu kendi tercihlerinize göre düzenleyebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.

Updated over a week ago

Raklet hesabınızı yönetirken onu kendi tercihlerinize göre düzenleyebilirsiniz. Bunun için:

1. Yönetici panelinde sol alt köşede bulunan logomuza ve sonrasında Ayarlar sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza gelen ekranda hesabımızla ilgili tüm genel ayarları yönetebilmemiz mümkün.

Yönetici panelinde mail adresinize ve daha sonra Ayarlar'a tıklayınız

2. Genel Ayarlar bölümünde hesabı hangi dilde kullanacağımız karar verebilmemiz, ülke kodu gibi temel değişiklikleri yapabilmemiz mümkün. Google Analytics Entegrasyonu yaptığımızda anahtarı girebileceğimiz alan da bu kısımda yer alıyor.

Dil, ülke kodu gibi değişiklikleri Genel'de yapabilirsiniz

3. Bir sonraki bölüm olan İletişim Bilgileri bölümünde ise kişilerinizin kurumunuzla iletişim kurarken kullanacakları email adresini, kurum telefon numarası, posta adresi, internet adresi bilgilerini girebilmeniz mümkün.

İletişim Bilgileri bölümünde ise gerekli alanları doldurabilirsiniz

4. Bağlantılar bölümü ise veritabanımızı kategorize ederken oluşturmuş olduğumuz etiketler, listeler ya da kategorileri toplu halde görebileceğimiz alan. Dilersek bu kategoriler altında bulunan kişilerimizi Bağlantıları Gör butonuna basarak listelememiz mümkün.

Bağlantılar bölümünde ise etiketlerinizi, listelerinizi, kategorilerinizi toplu halde görebilirsiniz

5. Alanlar bölümünde ise sistemde kişilerimizin profilinde yer almasını istediğimiz kurumumuzun ihtiyaçlarına göre özelleştirdiğimiz alanları listelememiz, dilersek yeni bir özel alan tanımlayabilmemiz mümkün.

Alanlar bölümünde özel alanlar ekleyebilir, bu alanları listeleyebilirsiniz

6. İçe Aktarımlar, Dışa Aktarımlar seçenekleriyle ise sisteme aktardığımız kişileri ya da sistemden aldığımız raporları tarih, gün ve saat bilgisiyle listeleyebiliriz.

İçe Aktarımlar ve Dışa Aktarımlar seçenekleriyle şu ana kadar yaptığınız aktarımların geçmişini görebilirsiniz

7. Mesajlar bölümünden Email ve SMS bölümüne geçiş yapabilir, Ödemeler bölümünde sistem üzerinden aldığımız ödemelerin yatacağı kurum banka hesabını sisteme tanımlayabilir, Faturalar bölümünde ise Raklet üyelik paketimizin bilgilerine ulaşabiliriz.

Mesajlar bölümünden Email, SMS bölümlerine geçiş yapabilir, Ödemeler altından banka hesapları tanımlayabilir, Fatura Bilgileri bölümünden ise Raklet üyelik paketinize dair bilgi bulabilirsiniz

 

Did this answer your question?