All Collections
Türkçe
Üyelik
Raklet ile Otomatik Hatırlatma Emailleri Gönderebilmeniz Artık Mümkün!
Raklet ile Otomatik Hatırlatma Emailleri Gönderebilmeniz Artık Mümkün!

Otomatik hatırlatma emaillerini istediğiniz gibi düzenleyip farklı zaman dilimlerinde gönderilmelerini sağlayabilirsiniz.

Updated over a week ago

Raklet iş yükünüzü azaltabilmek ve kurum olarak verimliliğinizi artırabilmeniz için yepyeni özellikler geliştirmeye devam ediyor.  Öncesinde manuel olarak yürüttüğünüz üyelerinize aidat borçlarını hatırlatma e-maillerinin artık üyeye özel ve otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Gelin otomatik hatırlatma e-maillerini nasıl düzenleyebileceğinize birlikte bakalım.

Üyelik Planları

Öncesinde sistemde üyelik planlarımız oluşturmamız gerekiyor. Üyelik planlarının nasıl oluşturulacağı ve kişilerinizi bu planlara nasıl dahil edebileceğiniz ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Otomatik Hatırlatma Seçeneği

Üyelik planlarımızı oluştururken otomatik hatırlatma seçeneğini etkinleştirdiğimizde 10 gün önce, 5 gün önce, Aynı gün, ödemenin gerçekleşmediği 5. Gün ve 10. Gün olmak üzere farklı seçeneklerle otomatik e-mailimizi göndermek istediğiniz zamana karar verebiliyoruz.

E-mail İçeriği Hazırlama

Bu kararı verdikten sonra yapmamız gereken bu günlere özel hatırlatma e-maillerinin içeriğini hazırlamak. Bunun için E-mail bölümüne gidiyor ve içerik şablonlarımızı oluşturuyoruz.

Özelleştirme

Bu içeriği hatırlatma e-maili göndermek istediğiniz zamana göre dilediğimiz gibi özelleştirebilmemiz mümkün.

Sonrasında tek yapmamız gereken otomatik hatırlatmalar bölümünde hangi gün hangi içerik şablonunun gönderilmesi gerektiğine karar vermek.

Böylece üyelerinizin üyelik başlangıç tarihlerine bağlı olarak sistemin belirlediğiniz zamanlarda hatırlatma e-maillerini otomatik olarak göndermesini sağlayabilirsiniz. 

Üyelerinizin kartları sistemde kayıtlı olduğunda (daha önce aidatlarını Raklet üzerinden ödemişlerse) belirlediğiniz otomatik hatırlatma e-mailleri doğrultusunda kendileri sistem tarafından bilgilendirilerek ödemeleri otomatik olarak çekilir. Çekimin başarısız olması durumunda ise üyeleriniz kartlarını güncellemeleri gerektiğini bildiren otomatik bir e-mail alır ve 5. ve 10. günlerde çekim tekrar denenir. 

Did this answer your question?