All Collections
Türkçe
Mesajlar
Raklet Hesabınızdan E-mail Gönderme
Raklet Hesabınızdan E-mail Gönderme

Raklet ile topluluğunuza E-mail göndermek çok kolay! Bu konuda birçok bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Updated over a week ago

Göndereceğiniz emailler yoluyla sistemde bulunan kişilerinizle sağlıklı bir iletişim kanalı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz kategoriler doğrultusunda toplu ya da bireysel, standart ya da kişiselleştirilmiş emailler gönderebilmeniz mümkün. Bunun için:

  1. Admin tarafında Email bölümüne gidiyor ve gelen sayfada +Yeni Email Oluştur butonuna tıklıyoruz.

2. Böylece e-mailimizi oluşturmada ilk adımımız olan Planlama sayfasına yönlendiriliyoruz. Burada Alıcılar kısmından emailimizi göndermek istediğimiz kişileri liste, etiket ya da kişi bazında seçerek belirlememiz mümkün. Sonrasında emailimizin konu kısmında yer almasını istediğimiz metni giriyor ve “Tasarla” butonuna basarak bir sonraki adıma geçiyoruz.

3. Tasarla bölümünde öncesinde oluşturduğumuz bir şablonu kullanmak istiyorsak sağ üstte bulunan Şablonlardan Seç butonuna tıklayıp ilgili şablonu seçmemiz yeterli (Bkz. E-mail şablonu oluşturma). Eğer sıfırdan bir e-mail oluşturmak istiyorsak sol tarafta bulunan Bölüm Ekle butonuna basarak e-mailimizi tasarlayabiliriz.

4. Mailimizde yer almasını istediğimiz resim ya da dosya için ilgili bölümü tıklıyor ve karşımıza gelen pencerede yer alan Dosya Seç butonuyla bilgisayarımızda kayıtlı bulunan herhangi bir resmi ya da dosyayı emailimize ekleyebiliyoruz.

5. Metin bölümünü oluşturmak için ise yine ilgili bölümü tıklıyor ve açılan pencerede metnimizi oluşturup Kaydet butonuna basıyoruz. Gönderdiğimiz emailin kişiye özel olmasını istiyorsak Kişisel Alan Ekle bölümünden Ad ve Soyad’ı seçmemiz yeterli.

6. Gerekli bölümleri oluşturduktan sonra sağ alt köşede bulunan önizleme butonuna tıklayabilir, emailimiz istediğimiz gibiyse Şimdi Gönder butonuna tıklayarak seçtiğimiz alıcılara gönderebiliriz. Dilersek öncesinde kendimize Deneme E-maili göndermemiz de mümkün.

Did this answer your question?