All Collections
Türkçe
Mesajlar
Raklet Hesabınızda E-mail Şablonu Oluşturma
Raklet Hesabınızda E-mail Şablonu Oluşturma

Raklet ile üyelerinize toplu mail gönderip, kitlenize ulaşabilirsiniz. E-mail şablonu oluşturmak istiyorsanız bu yazımıza bakabilirsiniz.

Updated over a week ago

Raklet’te sık gönderdiğiniz emailler için şablonlar oluşturabilir, sonrasında bu şablonları kullanarak email gönderimi sürecini çok daha kolay hâle getirebilirsiniz. Email şablonu oluşturmak için:

1. Yönetici panelinde sol tarafta bulunan Email sekmesine tıklıyor ve açılan ekrandan Şablonlar butonunu seçiyoruz. Sağ tarafta bulunan +Yeni Şablon Oluştur butonuna basarak şablonumuzu oluşturacağımız ekrana yönlendiriliyoruz.

2. Buradan şablonumuzu oluştururkenki ilk aşama olan Plan bölümünde, mailimizin konusuna karar verip “Tasarla” butonuna basarak ikinci adıma geçiyoruz.

3. Tasarla ekranında emailimizde yer almasını istediğimiz bölümleri +Bölüm Ekle butonuna basarak seçebilmemiz mümkün. E-mailimizin kompozisyonunu resim ve metin olarak oluşturabilir, dilersek dosya ekleyebilir ve bu bölümlerin sırasını dilediğimiz gibi belirleyebiliriz.

4. Mailimizde yer almasını istediğimiz resim ya da dosya için ilgili bölümü tıklıyor ve karşımıza gelen pencerede yer alan Dosya Seç butonuyla bilgisayarımızda kayıtlı bulunan herhangi bir resmi ya da dosyayı emailimize ekleyebiliyoruz.

5. Metin bölümünü oluşturmak için ise yine ilgili bölümü tıklıyor ve açılan pencerede metnimizi oluşturup Kaydet butonuna basıyoruz. Gönderdiğimiz emailin kişiye özel olmasını istiyorsak Kişisel Alan Ekle bölümünden Ad ve Soyad’ı seçmemiz yeterli.

6. Tüm bölümlerimizi tasarladıktan sonra sağ alt köşede bulunan Kaydet butonuna basarak şablonumuzu oluşturmuş oluyoruz.

Did this answer your question?