All Collections
Türkçe
Kişiler
Raklet Hesabınızda Kişilerinize Toplu Hâlde Etiket Atama
Raklet Hesabınızda Kişilerinize Toplu Hâlde Etiket Atama

Kitlenizi gruplara ayırıp, farklı etiketler altında organize edebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi için yazımıza bakın!

Updated over a week ago

Raklet hesabınızda yer alan kişilerinizi etiketler ya da listeler yoluyla kategorilere ayırarak sağlıklı bir veri tabanı oluşturabileceğinizi artık biliyorsunuz. Kişilerinizi oluşturduğunuz etiketlere tek tek eklemek yerine tek bir seferde toplu halde atama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun için tek ihtiyacımız olan kişilerinizin üye numaraları.

Ayarlar > Etiketler

Yönetici panelinde sol alt köşede bulunan e-mail adresimize ve açılan pencerede Ayarlar sekmesine tıklıyoruz. Hesabımızla ilgili tercihlerimizin yer aldığı bu ekranda Etiketler bölümüne geçiş yapıyoruz. Bu sayfada sistemde bulunan tüm etiketleri liste halinde görebilmemiz mümkün.

Etiket Seçmek

Sonrasında yapmamız gereken kişilerimizi toplu olarak dahil etmek istediğimiz etiketi seçmek. Karşımıza gelen ekranda mevcut bir etiket seçebiliriz veya yeni bir etiket oluşturabiliriz.

Eğer üyelerinizi filtreleme seçeneğinden belli bir kategoriye göre ayırmazsanız üyelerinizin hepsi mevcut bir etikete veya yeni eklediğiniz etikete ekleneceklerdir.

İçe Aktarım

Toplu aktarım için ise yapmamız gereken, İçe Aktarım butonuna tıklayıp üyelerimizin üye numaralarını kopyalayarak Üye No bölümüne yapıştırmak ve sonrasında Kaydet butonuna basmak.

Üyelerinizi bir dosyadan da içeri aktarabileceğiniz gibi kopyala/yapıştır seçeneği ile de içeri aktarabilirsiniz.

Dışa Aktarım

Sistemde bu üye numaralarıyla kayıtlı kişilerimiz toplu halde bu etikete dahil edilmiş olacaklar. Dışa Aktar butonuyla ise bu etikete sahip olan kişilerimizi dilediğimiz zaman dışa aktarmamız mümkün.

Did this answer your question?