All Collections
Türkçe
Kişiler
Raklet Hesabınızda Listeler Oluşturma
Raklet Hesabınızda Listeler Oluşturma

Kitlenizi listeler altında organize edebilir, gruplar halinde kolayca yönetebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi yazımızda!

Updated over a week ago

Veritabanınızda bulunan kişilerle iletişiminizi, oluşturduğunuz listeler doğrultusunda çok daha sağlıklı bir şekilde yönetebilir, onları dilediğiniz gibi gruplandırabilirsiniz. Bunun için:

1. Yönetici panelinde sol alt köşede bulunan email adresimize tıklıyor Kişiler sekmesine tıklıyor ve açılan ekrandan Listeler bölümünü seçiyoruz. Burada sistemde oluşturduğumuz tüm listeleri toplu hâlde görebilmemiz mümkün.

Mail adresinize basıp Ayarlar'a gidiniz
Listeler sekmesine gidip Liste Ekle'ye tıklayınız

2. Yeni bir liste oluşturmak için hemen sağ tarafta bulunan +Liste Ekle butonuna tıklıyor, oluşturmak istediğimiz listenin ismini yazarak Kaydet butonuna basıyoruz.

Örneğin burada “Telefonu Olmayan Üyeler” şeklinde bir liste oluşturmak istediğimizi varsayalım.

Listeye isim veriniz

3. Kaydet butonuna bastıktan sonra karşımıza gelen ekranda İçeren butonuna tıklayarak herkesi seçebilir, kapsayıcı grubumuzu bu şekilde oluşturabiliriz.

Kaydet'e bastıktan sonra listeye eklemek istediğiniz kişileri seçebilirsiniz

4. Bu grupta yer almasını istemediğimiz kişiler ayırmak için (Buradaki örneğimizde telefonu olan üyeler) hemen yanda bulunan Çıkar butonuna tıklayıp açılan pencereden seçim yapmamız yeterli.

Çıkar butonuna basıp çıkarmak istediklerinizi çıkarabilirsiniz

5. Oluşturduğumuz bu yeni listede hangi üyelerin yer aldığını görebilmek için yine aynı ekranda yer alan Üyeler butonuna tıklıyor ve hepsini bir arada görebiliyoruz.

Üyeleri görmek için aynı ekranda listelere basıp yarattığınız listeye tıklayınız, daha sonra ise Üyeler'e basınız

6. Liste ismini güncelleme ya da oluşturduğumuz listeyi silme işlemi için Ayarlar butonuna tıklayıp açılan pencerede gerekli değişiklikleri yapabiliyoruz.

Değiştirmek için Ayarlar sekmesine geliniz

7. Oluşturduğumuz listeler kişilerin kendi profillerinde yaptıkları değişikliklere göre sürekli olarak güncelleniyor. Örneğin telefonu eksik olan herhangi bir üyemiz sisteme girip iletişim bilgilerini güncellediğinde artık bu listede yer almayacak.

Did this answer your question?