All Collections
Türkçe
Kişiler
Raklet Hesabınızda Üye Profili Güncelleme
Raklet Hesabınızda Üye Profili Güncelleme

Dinamik ve güncel bir veritabanı Raklet'le mümkün! Bu konu hakkında daha fazla bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Updated over a week ago

Raklet’in en büyük özelliklerinden biri de veritabanınızın daima güncel ve dinamik olmasına imkan vermesi. Üyeleriniz kendi profillerini güncelleyebilirler. Yönetici olarak sizler bu güncellemeleri yapabilir ya da üyelerinizle ilgili çok daha fazla bilgiyi sisteme girebilirsiniz.

1. Sistemde bulunan tüm kişilerimizi Bağlantılar bölümünde görüntüleyebilmemiz mümkün. Güncelleme işlemleri için tek bir kişimizin profiline gitmek istediğimizde iki seçeneğimiz var. İlki Bağlantılar ekranında sağ üst köşede bulunan arama kutusuna ilgili kişimizin ismini ya da soyismini yazmak. Böylece hızlı erişim ekranında kişimizin iletişim bilgilerini ve ait olduğu etiketleri görüntüleyebilmemiz mümkün.

Bağlantılar sekmesinden istediğiniz kişiyi aratabilirsiniz
Hızlı erişim ekranında kişi hakkındaki verileri kolayca bulabilirsiniz

2. Bu ekranda ilgili üyemizin ismine tıkladığımız en temel fonksiyonları hızlıca gerçekleştirebileceğimiz hızlı erişim ekranına yönlendiriliyoruz. Burada kişimizin iletişim bilgilerini güncelleyebilmemiz, ödeme ve bağış bilgileri girebilmemiz ve hızlıca etiket atayabilmemiz mümkün.

Üyenin adına tıkladığınızda, Düzenle'ye tuşuna basın, burada istediğiniz bilgiyi güncelleyebilirsiniz

3. Daha detaylı bir güncellemeye gitmek için ise yine yukarıdaki ekranda Düzenle butonuna tıklayarak kişimizin asıl profiline erişebiliriz. Genel kısmında üyemizin bakiye ve iletişim verilerini görebilmemiz mümkün.

Genel kısmında üyemizin bakiye ve iletişim verilerini görebilirsiniz

3. İletişim bölümünde üyemizin e-mail, telefon ve adres verilerini yine karşılarında bulunan Edit butonuna tıklayıp gelen ekranda güncellememiz, yeni bir iletişim verisi varsa Ekle butonuna tıklayarak kaydetmemiz mümkün.

İletişim bölümünde e-mail, telefon ve adres verilerini, Edit butonuna basıp güncelleyebilir ve ekleyebilirsiniz

4. Profil bölümü, üyemizin isim, soy isim, profesyonel unvan, medeni hali gibi bilgilerini güncelleyebileceğimiz; cinsiyet, doğum tarihi, kan grubu gibi bilgilerini girebileceğimiz bölüm. Dilersek yine aynı ekrandan +Ekle butonuna basarak yeni iş deneyimi ve eğitim bilgisi girebilmemiz mümkün.

Profil bölümü, üyemizin isim, soy isim, profesyonel unvan, medeni hali gibi bilgilerini güncelleyebileceğiniz; cinsiyet, doğum tarihi, kan grubu gibi bilgilerini girebileceğiniz bölüm

5. Özelleştirilmiş alanlarda ise kişilerimize dair kurumuza özel verilere erişebiliriz. Özelleştirilmiş alanları kişilerimizi sisteme aktarırken belirleyebilmemiz mümkün.

Özelleştirilmiş alanlarda ise kişilerimize dair kurumuza özel verilere erişebiliriz

6. Ödemeler bölümünde kişimize atanan aidat borçlarını, ödeme geçmişini ve otomatik ödeme söz konusuysa bir sonraki ödeme tarihini görüntülememiz mümkün.

Ödemeler bölümünde kişimize atanan aidat borçlarını, ödeme geçmişini ve gelecek ödeme tarihlerini görebilirsiniz

7. Bağışlar bölümünde ise kişimizin bağış geçmişini, hangi kampanyaya ne kadar bağışta bulunduğunu görebiliriz.

Bağışlar bölümünde ise kişimizin bağış geçmişini, hangi kampanyaya ne kadar bağışta bulunduğunu görebilirsiniz

8. Dilersek sistemdeki bir üyemizi yönetici olarak atayabilir ve kendisinin yönetici paneline geçiş yapmasını sağlayabiliriz. Bunun için Görevler bölümünden +Ekle butonuna basıp gelen ekrandan Yönetici görevini seçerek Kaydet butonuna basmamız yeterli.

Birini yönetici atamak için, Görevler sekmesine tıklayın ve Ekle'ye basın
Görev olarak Yönetici seçip kaydederseniz, yönetici olacaklardır

9. Üyemizin verilerini yönetirken kullanabileceğimiz bir diğer bölüm de Ayarlar bölümü. Burada üyelerimizin profil, iş ve eğitim bilgilerinin diğer üyelere görünüp görünmeyeceğine, diğer üyelerden özel mesaj alıp almayacağına karar vermemiz, iş aradığını belirtmemiz ve üyemizin sistemi hangi dilde kullanacağını belirtmemiz mümkün. Bu ayarları üyelerimiz kendi profil bilgilerini güncellerken de kolaylıkla yapabilirler.

Ayarlar bölümünde ise görünülürlük ayarlarını yapabilir, güncelleyebilirsiniz

10. Üyelik bölümünde ise kişimizin üyelik numarası, tarihi, üyelik planı gibi verilerini görüntüleyebilir; istifa, üyelik çıkarılma gibi durumlar söz konusuysa gereken güncellemeleri gerçekleştirebiliriz.

Üyelik sekmesinde ise üyelik numarası, tarihi, durumu, üyelik planı verilerini görüntüleyebilir, bu bilgileri güncelleyebilirsiniz

11. Üyelerinizle ilgili tuttuğunuz notları ya da kendilerine ait dosyaları sisteme kolaylıkla ekleyebilir, onları çok daha yakından tanıyabilirsiniz. Bunun için Notlar ya da Dosya sekmelerini tıklayıp yönergeleri izlemeniz yeterli.

Notlar ve Dosyalara ulaşabilir, yeni bilgi ekleyebilirsiniz
Did this answer your question?