All Collections
Türkçe
Kişiler
Raklet Hesabınıza Yeni Bir Üye Ekleme
Raklet Hesabınıza Yeni Bir Üye Ekleme

Otomatik olarak eklenen üyelerinizin haricinde manuel olarak kendiniz de üye ekleyebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi yazımızda.

Updated over a week ago

Raklet üzerinden online üyelik başvurusunda bulunmuş kişiler sizlerin onayından geçtikten sonra hesaba otomatik olarak kaydedilir. Bunun dışında sizler de hesabınıza yeni bir üye ekleyebilirsiniz.

Raklet hesabınıza yeni bir üye eklemek için;

1. Sisteme girdikten sonra geçiş yaptığımız yönetici panelinde sol tarafta bulunan Bağlantılar sekmesine tıklıyoruz. Bağlantılar ekranında sistemde kayıtlı tüm kişilerimizi listeleyebilmemiz, sol taraftaki filtreleme bölümünden listelemeyi dilediğimiz gibi şekillendirmemiz mümkün.

Yeni bir üye eklemek için Bağlantılar sekmesine tıklayınız

2. Sisteme yeni bir kişi kaydetmek için hemen sağ üst köşede bulunan Bağlantı Ekle butonuna basıyoruz. Burada dilersek kişi, kurum bazında ekleme yapabilir ya da yeni bir kişi listesini hesabımıza toplu olarak aktarabiliriz.

Sağ üst köşedeki Bağlantı Ekle butonuna basınız

3. Kişi bazında ekleme yapmak istiyorsak yeni ekleyeceğimiz bağlantımızın profil, kullanıcı, üyelik ve iletişim bilgilerini girdikten sonra sağ alt köşede bulunan Kaydet tuşuna basıyoruz.

Kişi eklerken gerekli bilgileri doldurup, Kaydet tuşuna tıklayınız

3. Böylece yeni üyemizi sisteme başarıyla eklemiş oluyoruz. Dilersek kendisinin profilinde diğer alanları da güncelleyerek çok daha ayrıntılı bir kayıt elde edebiliriz.

Üye eklendi bildirimi gözükecektir
Did this answer your question?