All Collections
Türkçe
Kişiler
Raklet Hesabınızda Özelleştirilmiş Alanlar Yaratmanız Artık Mümkün!
Raklet Hesabınızda Özelleştirilmiş Alanlar Yaratmanız Artık Mümkün!

Özelleştirilmiş alanlarla daha fazla bilgi toplayabilir ve bu bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi yazımızda.

Updated over a week ago

Sağlıklı ve güncel bir veri tabanına sahip olmanız kurum olarak başarınızın temelini oluşturuyor. Raklet hesabınızda özelleştirilmiş alanlar yaratarak kurumunuz için önem taşıyan bilgileri kişilerinizin profillerine kolayca kaydedebilirsiniz.

Veri tabanlarını oluştururken her kurumun ihtiyacı ve kişilerine dair kaydetmek istediği bilgiler farklı olabiliyor. Mezun Dernekleri için mezunlarının mezuniyet yılı, okudukları bölüm olmazsa olmazlar arasındayken, hak temelli bir sivil toplum kuruluşunda gönüllülerinin bilgi ve becerileri önem taşıyabiliyor.

Özelleştirilmiş alanlar özelliği sayesinde kişilerinizi sisteme aktarırken profillerinde yer almasını istediğiniz tüm bilgileri kaydetmeniz artık mümkün. Tek yapmanız gereken veri aktarımı sırasında sütunları seçerken özel bir alan yarat (create a new custom field) diyerek alanınıza bir isim vermek.

Yeni özelleştirilmiş alan yaratabilirsiniz
Özelleştirilmiş Alanınızı tanımlayın

Bu bilgilere sonrasında üyemizin profilinde özelleştirilmiş alanlar altında erişebilir, dilediğimiz gibi güncelleyebiliriz.

Bu bilgilere sonrasında üyemizin profilinde özelleştirilmiş alanlar altında erişebilir, dilediğimiz gibi güncelleyebilirsiniz

Yepyeni gelişmelerle yeniden görüşmek dileğiyle…

Did this answer your question?